Odjel za nastavničke studije u Gospiću

OBAVIJEST STUDENTIMA

Poštovani studenti,

kao što vam je poznato, od danas. 16. ožujka pa u sljedeća dva tjedna obustavljena je klasična nastava u školama i fakultetima. Odjel za nastavničke studije u Gospiću, prema uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja te Sveučilišta u Zadru, organizirat će online nastavu preko Merlin sustava za e-učenje. Nastavnici koji imaju otvorene e-kolegije nastavit će kontaktirati sa studentima na taj način, a ostali nastavnici će čim prije otvoriti e-kolegije iz ljetnoga semestra.

Sukladno novonastaloj situaciji, molim vas za razumijevanje i strpljenje. Nastojat ćemo vam nastavni program učiniti što dostupnijim na Merlin sustavu, kako biste od svojih kuća, bez većeg izlaganja kontaktima, mogli svladavati gradivo. Naravno, neki su kolegiji specifični, jer zahtijevaju praktičan oblik rada, ali će vam pojedini nastavnici obrazložiti metodologiju rada.

Molim vas da redovito provjeravate informacije koje ćemo objavljivati na mrežnim stranicama Odjela i da se što aktivnije uključite u novonastali oblik rada.

Za sve informacije možete se obratiti:

Pročelnici Odjela: izv. prof. dr. se. Sanja Vrcić-Mataia, smataija@unizd.hr

Zamjenici pročelnice: izv. prof. dr. sc. Vesna Grahovac-Pražić, vprazic@unizd.hr

Studentskom predstavniku: Antonio Bektić, antonio.bektic@gmail.com